Prošle neđelje jedan a sad dva automobila

14
Prošle neđelje jedan a sad dva

Naš slušalac nam je prije nekoliko dana poslao fotografiju vozila čiji je vlasnik pronašao još jedno parking mjesto.

To što krši sve muguće saobraćajne propise ne interesuje izgleda ni policajce kotorske Ispostave, a ni komunalnu policiju.

Danas pored prvoga još jedan automobil tradicionalno na mjestu đe mu mjesto nije.

Konsultovali smo saobraćajnu policiju kotorske Ispostave i dobili uvjeravanje da su više puta kažnjavali vlasnike vozila, a da će u narednom periodu to činiti uvijek kad se budu ovako parkirali.

14 KOMENTARI

 1. kad rasterete Kotor sa privatnim parkingom po Benovu, preko puta JPK sve ce biti kako treba…

  da mogu naplacivali bi parking ispred privatnih posjeda i kuca…E TO JE SRAMOTA A NE OVO…A DA NE PRICAM SAMO ZA SATNICU KOJA SE NAPLACUJE…PLJACKA…

  • Miro, ne trbunjaj, to što Kotor nema dovoljno parkinga, ne daje nikome za pravo da parkira gdje mu se prohtije.
   Zamislimo Njujork, kad bi svi oni koji, recimo, rade u Rokfeler centru i oni koji ga posjećuju htjeli da parkiraju baš tu u blizini, gdje se kome prohtije!
   Za dva minuta Njujork bi bio u saobraćajnom kolapsu.
   Da naš Sudija za prekršaje radi svoj posao kako trba, ne bi ovi dvojica drznika
   parkirali u parku i na trotoaru.
   I bezočno se izrugivali Vlasti i institucijama koje ne funkcionišu.

   • Slazem se da ovu dvojicu drznika treba kazniti!
    Na parkingu, desno na slici, mogu placati mjesecnu kartu, toliko imaju ako ima i obican svijet s prosjecnim licnim dohotkom!
    Medjutim i dalje ostaje problem manjka slobodnih parking mjesta koja se ne naplacaju kao i VISOKA satnica sva tri parkinga koja su nedovoljnog kapaciteta!!!

 2. Gospodo,
  hajde da uputimo apel za ovakve i slične stvari našoj policiji,naravno ako su voljni da nam pomognu sa naše Skale,da to počne putem radija,vjerujem da postoji i kod njih volja za tim.
  što se tiče druge tj,prve stvari vezane za nepropisno parkiranje,pa tu nema nikakve dileme,ako otvorite Zakon o bezbjednosti saobraćaja,vidjećete član koji kaže da je ZABRANJENO zaistavljanje i parkiranje na trotoarima najstrožije!!
  Tu zakon nema sto da se tumači ovako i onako,zakon se jasno čita!!

 3. Nemojte mi Maju dirat , molim vas,

  Ovi sto tu parkiraju, to cine godinama, kad bih ja samo se usudio tu parkirat, sigurno bi lose proso od ovijeh fakina sto su to pravo sebi obezbijedili , brutanoscu, u zadnih desetak godina.

 4. Posmatrajući ove zastrašujuće snimke, prvo što običnom čovjeku padne na pamet, to je – u kakvoj mi to državi živimo?!
  Je li to ta zemlja što je “aplicirala” za prijem u EU?
  Uhvati me strah od ovakvog bezakonja.
  Zaista moramo povjerovati da je Policija najkriminalniji dio ovog društva.
  Pogledajte šta policija radi u Rožajima (zapravo šta je do juče radila).
  Da nam se krv u žilama sledi od takvih “čuvara reda i zakona.”
  Tvrdnja da su oni (policija) kažnjavali ovu dvojicu nevaspitanih i arogantnih kabadahija je notorna neistina.
  Možda su i pisali prijave, ali nikad nijesu procesuirani.
  A prije neki dan sam prisustvovao jednoj sceni kao da se sve događalo u Obali Slonovače ili nekoj drugoj zabitoj afričkoj zemlji, a ne u UNESCO-vom Kotoru:
  Dolaze službena policijska kola. Izlazi mlad policajac u uniformi regularnog sastava. Prilazi čovjeku, koji na divljaka prodaje voće i povrće iz svog vozila.
  Traži 2 kg naranača. Siromah čovjek mu daje. Policajac uzima i odlazi. Ne plativši!! Čak ne reče da nema kod sebe novac, pa da će platiti kasnije. “Viđe li
  ovo”, reče jadni čovjek? “Šta” – upitah? “Uze i ne plati.” “Platiće drugi dan, naivno ću ja”. “Neće, nikad – procijedi siroti čovjek.
  Eto zato advokat i kafedžija rade to što rade!

 5. – jedno auto je od vlasnika lokala “lav” a drugo auto od advokata iz Tivta inače njegovog velikog prijatelja i ne smije niko da ih prstom takne a ne da su im naplaćivali kazne-đe je pauk?
  – gospodo draga koliko se meni čini ne smije niko ova auta ni krivo pogledat a ne da im kazne pišu! S R A M O T A!!! – Trebali su i njima danas zakačit po jedan garofuo za brisač.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].