Promocija održivog transporta

0

Opština Kotor, grad Dubrovnik, Piran, Umag, Novigrad i opština Lopar pobijedili su u programu IPA – Jadranske prekogranične saradnje za period od 2007. do 2013. godine, projektom pod nazivom “Podrška održivim načinima mobilnosti u priobalnim gradovima na Jadranu”.

Projekat  je visoko je ocijenjen i Nadzorni odbor programa IPA prihvatio ga je  za finansiranje.

Za ovaj projekat obezbijeđeno je 1,8 miliona eura.

Realizacija projektnih aktivnosti će se sprovoditi tokom sljedeće tri godine, a za cilj ima promociju održivog transporta, povećanje efikasnosti i bezbijednosti saobraćaja, zaštitu životnog okruženja od transportnih zagađivača, povećanje učešća javnog prevoza i poboljšanje  prevoza lokalnog stanovništva i brojnih posjetilaca koji se tokom ljetnje sezone suočavaju sa problemom prevoza kroz Bokokotorski zaliv.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].