Projekti saobraćajne infrastrukture u Kotoru

0

Jagoda Berberović

Jagoda Berberović

Veći dio aktivnostii opštinske Direkcije za uređenje i izgradnju  Kotora usmjeren je na izradi projektne tehničke dokumentacije.

U toku je izrada projekta pothodnika u Dobroti, studije vodosnadbijevanja donjeg Grblja i Laste Grbaljske, kao i projekta trotoara na magistralnom putu kroz Dobrotu, kazala je za Skala radio Jagoda Berberović, direktorica ove Direkcije.

Ona je podsjetila i na izradu projekta sanacije klizišta u Dobroti, kao i saobraćajnica lijevo i desno prema groblju Sveti Ivan.

Berberovićeva je podsjetila na završetak puta prema groblju Sveti Ivan u građevinskom dijelu, završen je i trotoar, samo je preostala ograda i saobraćajna signalizacija na ovom putu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].