Projekat prekogranične saradnje kotorskih i dubrovačkih vrtića u završnoj fazi

0
iz kotorskog vrtića

Vjera Rašković

Vjera Rašković

Projekat prekogranične saradnje kotorskih i vrtića iz Dubrovnika pod nazivom “Podsticanje inteligencije kod djece predškolskog uzrasta”, koji je započeo u aprilu prošle godine ulazi u završnicu.

Projekat je obuhvatio dvodnevne seminare i razmjenu iskustava vaspitača iz Kotora i Dubrovnika u ova dva grada, a predavanja je držao prof. dr Ranko Rajović, potpredsjednik svjetske organizacije MENSA za djecu.

Ovim projektom, prema riječima Vjere Rašković, direktorice pretškolske Javne ustanove “Radost” iz Kotora uspostavila se dobra saradnja između vaspitača kotorskih i dubrovačkih vrtića, koji su dobili i dodatnu opremu sa dosta igračaka i veći broj računara.

U okviru projekta, u srijedu 12. marta, će se održati posljednji sastanak, a 25. marta je završna konvencija u Dubrovniku gdje će se tačno definisati ciljevi i rezultati projekta, kazala je Raškovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].