Program povodom 21. novembra

0
Kotor

Praznik grada Kotora, 21. novembar u 8 sati pozdraviće Gradska muzika, 8 i 30 je prijem Gradske muzike u Opštini, slijedi u 9 i 30 prijem Bokeljske mornarice.

U 10 sati je polaganje vijenaca na spomenik palim borcima u Risnu.

U 11 sati i 15 minuta počinje svečani raport i predaja zastave Bokeljske mornarice ispred zgrade Opštine, u 11 i 30 polaganje vijenaca na spomenik palim borcima u Parku Slobode u Kotoru, a u podne je kolo Bokeljske mornarice na Trgu od oružja.

U subotu 22. novembra u 19.30 je koncert crnogorskih klapa u crkvi Svetog Duha, a u ponedjeljak 24. novembra u 19 sati biće otvorena izložba “Replike hladnog oružja iz privatne kolekcije Andra Ramadanovića” u Pomorskom muzeju Crne Gore Kotor.

Koncert muzičkog sastava Lungo mare “Od Kvarnera pa do lijepe Boke” održaće se u subotu 29. novembra u 20 sati je u Kulturnom centru “Nikola Đurković”.

Svečana sjednica Skupštine opštine Kotor zakazana je za 13 sati u Kulturnom centru.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].