Problem sa dotokom vode u kanalizacionom sistemu

0
Novo naselje u Škaljarima

Velemir Dragić

Velemir Dragić

U Novom naselju u Škaljarima je pronađen i otklonjen veliki kvar zbog kojeg je više dana ovo naselje po nekoliko sati bilo bez vode.

Kvar je  bilo teško locirati na cjevi koja je bila dosta duboko, preko dva metra, i zato se kopalo na tri različita mjesta, objasnio je za Skala radio Velemir Dragić, tehnički direktor kotorskog Vodovoda.

Sljedeća aktivnost ovih dana u pomenutom  naselju je ispitivanje kanalizacionog sistema, budući da se javljaju veliki problemi sa dotokom vode u kišnim danima.

To predstavlja problem za čitav sistem i stoga je nabavljen uređaj koji se postavlja u samu kanalizacionu cijev da izmjeri koliki je protok vode kada je suvo vrijeme, a koliko vode teče kroz kanalizaciju kada je kiša, kako bi se mogle preduzimati mjere na otklanjaju tih problema.

Radi se o dva različita posla na istom području koja su se preklopila i zato je u Novom naselju bilo ovih dana problema sa vodosnadbijevanjem, kazao je Dragić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].