Primjer da se i u manjim školama ostvaruju veliki rezultati

0
Osnovna škola "Ivo Visin" na Prčanju

Aleksandar Vulić

Aleksandar Vulić

Osnovna škola “Ivo Visin” sa Prčanja 27. maja obilježava svoj Dan.

Odata je dužna pošta na spomenik palim borcima u NOB-u na Prčanju, a potom je u prostorijama škole priređena izložba likovnih i literarnih radova nagrađenih učenika.

Sportska takmičenja na poligonu škole, kao i izlet do Grahova i Žabljaka koji će biti organizovan u ponedjeljak 30. maja, takođe je dio programa proslave Dana škole.

Primjer da se u malim školama mogu ostvarivati veliki rezultati je upravo škola na Prčanju, kazao je za Skala radio njen direktor Aleksandar Vulić.

On je podsjetio da je ovo prva generacija učenika koja završava osmogodišnje školovanje po novim obrazovnim programima.

U školi se poklanja velika pažnja učenicima sa posebnim potrebama, a direktor Vulić ističe uspješnu saradnju sa Opštinskom kancelarijom za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti.

Škola ima svog koordinatora koji sarađuje sa ovom kancelarijom.

Školu “Ivo Visin” su posjetili uz prigodne poklone i novčanu pomoć članovi Udruženja pomorskih kapetana kojima se direktor i kolektiv škole posebno zahvaljuju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].