Priključenje objekata na novi kanalizacioni sistem u Dobroti može početi

0
kotorski kanalizacioni i vodovodni sistem

Velemir Dragić

Velemir Dragić

Novi kanalizacioni sistem u Dobroti dobio je upotrebnu dozvolu.

Time su se stekli uslovi za priključenje objekata na sistem, saopštavaju iz kotorskog Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija.

“Priključenje na kanalizacioni, isto kao i na vodovodni sistem obavlja jedino ovo preduzeće, eventualno i licencirana građevinska firma uz saglasnost gradskog vodovoda, koji u tom slučaju vrši nadzor nad izvođenjem radova”, podsjeća za Skala radio Velemir Dragić, tehnički direktor ovog preduzeća.

Cijana priključenja objekata na novi sistem zavisi od radova koji se moraju izvesti, kao i od situacije na terenu na kome može biti betona, potpornih zidova, itd.

Dragić napominje da su u Kotoru građeni separatni, to jest odvojeni sistemi za otpadne fekalne i za odvođenje atmosfereske vode, pa je zabranjeno priključivati odvođenje atmosferskih voda na fekalni sistem.

Stoga iz Vodovoda apeluju na potrošače da to imaju u vidu, kako bi se izbjegli problemi u funkcionisanju kanalizacionog sistema

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].