Predstava za bebe prvi put na Festivalu

1
knjiga "Lutanja" - Malo pozorište "Duško Radović"

Malo pozorište “Duško Radivić” iz Beograda je u nedjelju 3. jula, u zvaničnoj konkurenciji Kotorskog festivala pozorišta za djecu, odigralo zanimljivu interaktivnu predstavu “Knjiga lutanja” po prvi put za bebe, mada su i stariji mališani bili u igri.

Ja neću zalutati - sa predstave "Knjiga lutanja"

Listajući knjigu lutanja niko nije zalutao mada se tražio ključ od teatra, dohvatila se zvijezda, igrali na rukama i naglavačke, pitalo se što je kosmos i na kraju zajednički aplaudiralo glumcima, pod bijelim, rastegljivim, napuvanim šatorom na mekim kušinima od kojih se svašta pravilo u čaroliji pozorišnoj.

Klinci i klinceze su sami stizali do rekvizita i glumaca, a prednjačio je mali Jan koji je prvi ustao sa svog mjesta i stigao do scene.

Baš ga briga. Mali Jan u svom doživljaju
Sa predstave

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].