Predsjednik dijela građana Crne Gore u ulozi poslušnika političkom učitelju do nivoa koji izaziva gađenje kod svakog zdravorazumnog čovjeka

0

Piše: Jelena Marković

Predsjednik dijela građana Crne Gore u ulozi poslušnika političkom učitelju do nivoa koji izaziva gađenje kod svakog zdravorazumnog čovjeka.
U svemu tome njegov je lik toliko blijed, а postupci slika i prilika tog blijedog pokušaja predsjednika ali tako ojađenog bez ličnog dostojanstva, a onda bez percepcije šta ga je zapalo i spoznaje vrijednosti stvarne uloge koju bi trebao da ima prema funkciji na kojoj se slučajno ovakav našao.
Srozavaju te Crna Goro moja ti loši predstavnici na visokim pozicijama svakog dana sve više. Saučešnici su u kulturnom genocidu koji Crkva Srbije preko njih dalje sprovodi nad kulturom, istorijom i tradicijom Crne Gore i bas kad Njegošem bojaju velelepna zdanja Beograda na vodi, bas tada velikodostojnik tuđe crkve po ko zna koji put (taman ko’ mu i prethodnik) podriva Crnu Goru pričajući o kapeli na Lovćenu. Ta kapela projekat je Karađorđevića s natpisom u čast nasljednika iz te dinastije, a sa ciljem da se potisne Njegoševo mjesto u istoriji i kulturi Crnogoraca. Da se potisne sve crnogorsko! To se preslikava i u liku predsjednika nedostojnog mjesta koje pokriva, a izabranog uz najveću podršku baš njih koji nikad neće prestati da vape za pripajanjem CG Srbiji i pretvaranjem Crne Gore u ,,srpski svet”. Milatovićevim neskrivenim inferiornim divljenjem predstavniku ,,srpskog sveta” Aleksandru Vučiću bruka se ponosna Crna Gora.
Žal za OB je i dalje prisutna što govori o njegovoj svijesti i pogledu na Crnu Goru. Prisutno je utapanje CG u neku zjednicu poput Jugoslavije, a mi više i ne znamo koliko smo otvoreni jer smo zavisni od uvoza i ne postoji države toliko otvorene prema susjedima i šire kao sto je to CG i umjesto to da kaže on nosi žal što se nije ostvario OB. Ljudi koji ovako portronski predstavljaju CG su zalutali na tim i takvim pozicijama i time dovode CG u veoma težak položaj u odnosu na druge države u okruženju. Ovom trojstvu hvali Rama koji je bio prosle godine sa Dritanom zajedno, ali ne i ove godine, zato što je uvidio ko je Vučić i čime se sve služi kako bi nametnuo Srbiju kao glavni faktor Balkana i šire misleći na “srpski svet”. Rama je sa zakašnjenjem to svatio zato ga nije bilo na Vučićevoj predstavi…
Vučić poklapa Milatovića i pravi ga neznalicom, kaže mu ,,ako znate šta to znači inkluzivno”. Strašno kako predsjednik Srbije diskredituje predsjednika Crne Gore na jedan vrlo primitivan način, a Milatović je to prećutao. Umjesto da mu odgovori da upravo on ne zna što to znači. Milatović je uslužnik Vučića i Crkve Srbije, to je jasno kao dan i još mu daje priznanje i drži odu o Vučiću, sramno!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].