Prava djeteta-primjena zakona o obrazovanju i vaspitanju djece

0

Javna tribina Odbora za ljudska prava i slobode Skupšine Crne Gore održava se u petak 30. septembra u Kotoru u Zavodu za rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora.

Tema ove tribine je “Prava djeteta – Implementacija Zakona o obrazovanju i vaspitanju djece sa posebnim potrebama”, a cilj tribine je uspostavljanje direktne komunikacije članova Odbora sa građanima i ciljnim grupama.

Tema je vezana za prava djeteta, proces primjene Zakona o obrazovanju i vaspitanju djece sa posebnim obrazovnim potrebama i efekte sprovođenja Zakona u odnosu na ovu populaciju, a u cilju unaprijeđenja njihove socijalne inkluzije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].