Postavljen interaktivni ekran na kamenom kiosku

1
interaktivni ekran

Na kamenom kiosku, info centra, ispred glavnih gradskih vrata Turistička organizacija Kotor je instalirala interaktivni ekran.

Ovim je zaokružen projekat “Obnavljanje naše zajedničke baštine” koji je Turistička organizacija Kotor realizovala u saradnji sa Ministrastvom kulture Crne Gore i Radne grupe za kulturu i društvo, Savjeta za regionalnu saradnju.

Instalacija interaktivnog izloga pruža veliki broj informacija na jednom mjestu i olakšava svakom gostu snalaženje kroz grad.

Istovremeno omogućava da Kotor, kao destinacija, bude u koraku sa inovacijama i potrebama gostiju.

Koristeći interaktivni ekran, posjetioci će biti u prilici da nađu podatke o smještaju, gastro ponudi, kulturno-istorijskim spomenicima, kao i aktuelnim dešavanjima u gradu.

Takođe će moći da se upoznaju sa tradicionalnim manifestacijama, kao i da nađu važne telefone i adrese.

U narednom periodu obavljaće se dopuna informacija, saopštavaju iz lokalne Turističke organizacije.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].