Postavlja se nova javna rasvjeta u Stolivu

0
Stoliv

Budimir Cupara

Budimir Cupara

Izgradnja druge faze javne rasvjete priobalnim putem Stoliv-Tivat počinje u utorak 10. maja i trajaće do 10. juna.

Ovaj posao će pored priobalnog puta u blizini Rumskog odmarališta i konobe Mustura, izvoditi firma Elektro Team d.o.o. Budva.

Na dvije lokacije na ovom dijelu biće postavljeno 26 svjetiljki na 19 stubova i 9 konzola koje će biti postavljene na obližnjim zgradama, kazao je za Skala radio Budimir Cupara, samostalni savjetnik za izgradnju i održavanje javne rasvjete u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

Rok za izvođenje radova je ukupno 25 dana.

Na naše pitanje koliko će ovaj posao ometati saobraćaj uskim priobalnim putem u ovom dijelu zaliva na početku sezone, Cupara smtara da neće mnogo uticati na saobraćaj, s obzirom da se radi o izvođaču koji vrlo pedantno i na kratkim rastojanjima izvodi radove i brzo pokriva otkopani rov.

On je zamolio građane i goste za strpljenje, kako bi se na najbrži način okončao ovaj posao.

Ovom investicijom se umjesto postojeće rasvjete koja je riješena sa nadzemnim kablovima, dobija kvalitetna rasvjeta sa podzemnim napajanjem i toplocinkovanim stubovima.

Vrijednost radova je oko 26.000 eura, zaključio je Cupara.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].