Posebna kontrola prodaje na gradskoj pijaci i stop petardama

0
Kotor

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Za vrijeme Božićnih i Novogodišnjih praznika opštinska Komunalna policija će raditi u pojačanom dežurstvu u sve tri smjene.

Posebna pažnja ovih dana posvećena je divljoj, uličnoj prodaji i funkcionisanju gradske pijace, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović, načelnik ove policije.

Komunalni policajci su aktivni u zajedničkoj akciji “Petarda” kako bi spriječili prodaju i upotrebu petardi i ostalih pirotehničkih sredstava u širem području naše opštine.

Vučinović je obećao da će u danima praznika u Kotoru vladati komunalni red.

Na adresu opštinske Komunalne policije u posljednje vrijeme manje je poziva vezanih za izlivanje fekalnih voda kao što je to bilo ranije, prije izgradnje dijela kanalizacionog sistema u kotorskoj opštini.

Ova policija u posljednje vrijeme je posebno posvećena poslovima spajanja priključaka na novi kanalizacioni sistem.

Poseban problem predstvalja presijecanje lokalnih puteva za potrebe kanalizacionih priključaka i zato iz ove policije pozivaju građane da se prije bilo kakvih aktivnosti tog tipa obrate nadležnima, i to opštinskoj Direkciji za uređenje grada i Sekretarijatu za urbanizam koji izdaje saglasnost za takve aktivnosti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].