Ponovo prijete stijene na Gurdiću

2

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

U blizini južnih gradskih vrata i iza zgrade Centra za socijalni rad na Gurdiću u Kotoru ponovo je došlo do obrušavanja dijela stijena.

Ovoga puta stijenska masa se ne pokreće sa tvrđave Sveti Ivan kao prošle godine već sa obližnje padine.

Riječ je o dvije manje stijene koje su se obrušile iznad zgrade Socijalnog, a u neposrednoj blizini ulaza na južna gradska vrata je napuknuti masiv koji se nije obrušio, ali svakako predstavlja rizik.

Stoga je kotorska Komunalna policija na licu mjesta i uradiće  zapisnik koji će proslijediti opštinskoj Direkciji za uređnje i izgradnju  Kotora, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović, načelnik ove policije.

Direkcija je prošli put kada su se odlomila dva velika kamena sa tvrđave Sveti Ivan angažovala gorsku službu i vatrogasce, podsjetio je Vučinović.

2 KOMENTARI

  1. “Stoga je kotorska Komunalna policija na licu mjesta i uradiće zapisnik koji će…” a to je vazno da urade zapisnik, a neka nam onda daju svakome po kopiju, ka je drzimo povise glave dok prolazimo na Gurdic…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].