Odata pošta palim borcima za slobodu u II Svjetskom ratu

14

 

Povodom Dana pobjede nad fašizmom, danas su predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović, predsjednik Skupštine Opštine Kotor Jovo Suđić i odbornica u kotorskom parlamentu Bruna Lončarević položili cvijeće u Parku slobode.

Minutom ćutanja odali su poštu palim borcima za slobodu u II Svjetskom ratu, informišu Skala radio iz Opštine Kotor.

14 KOMENTARI

 1. STARI LJIGAVAC, PONOVO PUCA U POGREŠNU METU. NIJE TI LJEPO ZBOG GODINA KOJE NOSIŠ, DA PROZIVAŠ ČOVJEKA KOJI VIŠE NIJE MEĐU ŽIVIMA. NISU SE MNOGI SLAGALI SA NJIM, ALI SU POŠTENO PREĆUTALI I PRESKOČILI TRENUTAK PISANJA KOMENTARA. TOLIKO GODINA IMAŠ, A NIŠTA NE POSJEDUJEŠ ŠTO PRIPADA JEDNOME LJUDSKOME BIĆU.
  ŠTO NE PROZOVEŠ IMENOM I PREZIMENOM POK.VJEROUČITELJA JORDANE DRONJAK? IMAŠ LI ONU RABOTU , ILI JE POK. VJEROUČITELJ BIO HRABRIJI(ŠTO NE SUMNJAM) OD HRABROG TITOVOG VOJNIKA, POZNATOGA ŠPIJUNA JORDANA DRONJKA.
  SRAM TE BILO GODINA KOJE NOSIŠ!

 2. …JER TREBA ZNATI-ZAPISATI U POVIJEST- RADI…”DA JE KOTRSKA OPŠTINA JEDINA OD SVIH “PICOLO MONTEGRO 27 OKRUG-VELJA SRBIJA”..16 SEPTEMBRA.1991 GODINE-JEDINA USPJELA DA IZVRŠI VOJNU MOBILIZACIJU-ZA POTREBE JNA 96%-A ZA POTREBE TO-98%…! SVE OSTALE OPŠTINE OD TITOVAGRADA I GORE I DOLJE -OD PLANINA PA DO MORA-OD ULCINJA DO NOVOGA-LIŠI KOTORA..IMALA MOBILIZACIJU ISPOD 1O% OFICIRSKI KADAR- ISPOD 5% PODOFICIRSKI I VOJNIČKI SASTAV!..”NAREDNI-SPREMI ZA “ISPRAVLJANJE NEPRIRODNIJE GRANICA-KOJE SU “CRTALI TITINI POLUOSMENI BOLJŠEVICI”-IZ UZ GRANICE-DA SPAŠAVAJU-SPASE SRPSTVO I KOSOVO…ZAPAMTI-LULE LUENCE-NEMA DRUGE ISTINE-BAR DOK SAM JA ŽIV-I MOJI PSIMENI “INFORACIONI-RAČUNI-PRAVLJENI NA ABAKUSIMA…DRUŽE.GOSPODINE LULE…?!!!

  • Jordane Dančulovina te prati, nijesi konzistentan, sada je moderna
   Crna Gora!
   Odi spat pod šatorsko krilo, nemo
   Nam u šipke i žižule stizat, jerbo će te bidzini poćerat !
   Ovdje je obuku para militarnu prošla Nova omladina, sa akcentom preživljavanja u svim uslovima,
   uključujući i Coronu! Ti si tamo imao
   Variolu veru , pa si stekao “otpornost”!
   Mi fleka i maća iz Konavala nemademo!
   Sada treniramo bokeljske krilaše,
   senza popina i mudrijaša, čita se
   socijalistička literatura!

   • “DRUŽE TOVARU ..ŠIĆU..Grujo dančulovina-ALI SAM TEHNIČKI NEOPREMLJEN…OSTAO MI JE ,NA ŽLOST, NA KONAVLE I DUBROVNIK DO DALJNJEGA-MOJE ŠATORSKO KRILO?! NADAM SE ,DA SE NEĆEŠ LJUTI NA MENE…?

 3. Bravo za velikog čovjeka, presjednika i ostale koji razumiju narodno oslobodilacku borbu. Dok je ovakvih osoba ne moramo brinuti za našu buducnost i buducnost naše djece.

 4. ONDA SVI MORATE ZAĆUTATI(I POZICIJA I OPOZICIJA-I NAVIJAČI NIHOVI-“udarna ubojna sila-UHODE” Moj gad,Pero GUDIN,BU ĐON I OSTALI “NEOANTIFAŠISTI” -SA KONAVALA I DUBROVNIKA-BOSNE-HRVACKE-KOSOVA….) I DIĆE SE NA NOGE I POKLONITI SE GOSPOĐI BRUNI! JER ONA JE SA SVOJOM DJECOM U ZBJEGU-OSJETILA NA SVOJOJ KOŽI OVAJ VAŠ NOVI !NEOANTIFAŠIZAM,”-KOJEG PROPAGIRAJU GORE POBROJANI “DRUGOVI” RAZNO RAZMI “MUGI,UIGI,RILE,CILE…MILE..?!

 5. Da , kako da ne, tada “niko nije bio ustaša” , a danas umrlima “prvo-braniteljima” meću NDH šahovnicu na
  umrlicama!
  Kao i na onoj ploči na Orsuli, tako da se
  “ipak” možda, “opravdano” , tamo ratovalo!
  Upitno je samo, ko tamo nije trebao oditi !?!

 6. A đe je ono staro godo sa Prčanja. Svrati li ponekad do parka, da se pokloni palim borcima? Priča se da se u Titovom vremenu, nije moglo doći na red od njega. Ruke bi mu bile sve “krvave” od onih oštrih žica na vijencu, ali mu to nije smetalo u to vrjeme.
  Tada je bio odan kao pašče, jer trebalo je “špage” puniti i kupovati “mušće” onoj gospođi iz Dobrote, što je visila po prozora, kao Bebekova Selma.

  • ..BAR ZAČUTITE OVE 4O DANA-OD KAD SI IZGUBIO VEROUČITELJA! PA POTLA-IMAĆRŠ VREMENA-DA GA DOSTOJNO NASLEDIŠ-KA KAD SI SLAO I SUĆUT PŠREKO OVOG PORTALA-GOSPAR “SETE BANDIJERE”-MOJ GADE OD GADOVA.POTOMČE ONIH ZATRPANIH U KAMNIŠKU BISTRICU-ĐE SU TI MUGI I RISTO U IME VAŠE POLAGALI SVIJEĆE-VAŠIM MUIČERNICIMA….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].