Polovina juna, a kupališta i plaže neuređene

0
iz arhive: otvoreni šank "Ali baba"

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Sandra Radulović

Sandra Radulović

Kupališna sezona je u toku, a plaže, kupališta, ponte, otvoreni šankovi još uvijek su u zimskom snu.

Zašto nijesu uređene plaže i kupališta u našoj opštini, pitali smo u Morskom dobru, preduzeću koje gazduje obalom još 1. juna.

Ove godine morali su biti raspisani tenderi za sva kupališta koja nijesu imala produžen ugovor shodno zakonu o davanju u zakup državne imovine, i pravna regulativa je usporila posao, kazala nam je  Sandra  Radulović, PR u Morskom dobru i dodala da se radi pojačanim intenzitetom kako bi korisnici što prije dobili ugovore i na osnovu njih odobrenja za rad.

Takođe, na osnovu ugovora, Komunalna preduzeća održavaju čistoću i na onim površinama koje nijesu u zakup, zašto su im opredijeljena sredstva iz ovog preduzeća, podsjetila je Radulovićeva za Skala radio.

Pozvali smo direktora kotorskog Komunalnog preduzeća Zorana Mrdaka koji nam je saopštio da Komunalno redovno čisti i održava one djelove kupališta i plaže koje su ugovorom precizirane kao njihov posao.

Na zakupljenim mjestima Komunalno nema ingerencije, kazao je Mrdak.

Loša slika kupališta i plaža sa neuređenim plažnim barovima, polovinom juna zaista je neobjašnjiva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].