Politički plakati na striktno zabranjenim mjestima

12
aktivisti Lekića se ne obaziru na zabranu

U žaru borbe za predsjedničku fotelju, uz obećanje kandidata da će pozlatiti narod koji će početi da diše punim plućima kad se oni ustoliče, nailazimo često i na ovako klasično devastiranje naših dobara za čiju čestu sanaciju odvajamo pozamašna sredstva.

Aktivisti predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića, naglašenog legaliste, lijepe plakate na mjestima na kojima stoji izričita zabrana.

Ignorisanje zabrane uz razmazivanje ljepljive mase na koji će “leći” plakat da ga teško neko dugo može skinuti, zahtije u najmanju ruku prekršajno kažnjavanje organizatora skupa koji su dozvolili kršenje zakona.

Nije moguće da nijesu viđeli jasno istaknuto obavještenje u kome stoji da je: Zabranjeno lijepljenje plakata, oglasa i obavještenja, stoji jasno istaknuto na autobuskim stajalištima duž naše opštine.

U obavještenju stoji i da: U skaldu sa članom 40 Odluke o uređenju grada i naselja kojom je propisano da plakati, oglasi, obavještenja, transparenti i drugi natpisi (u daljem tekstu plakati) se ističu na oglasnim tablama i reklamnim panoima koja su za to određena i članom 19 kojim je propisano da je zabranjeno ispisivti  grafite, lomiti i na bilo koji drugi način pričinajvati štetu na autobuskim stajalištima.

Svjedoci smo da se često lomi pleksi staklo na autobuskim stajalištima koje je napravljeno da od kiše, vjetra i sunca upravo zaštiti naše sugrađane.

Komunalna policija ovaj problem ne može da riješi simboličnim kaznamam jer je jasno da ni političarima, i to onima koji se bore za poziciju broj jedan u našoj državi ovakva pojava ne smeta.

12 KOMENTARI

 1. Znate sto mi je najsmjesnije, a postalo je i jako providno da oni sami pisu i odgovaraju na pojedine komentare samo uvijek pod razlicitim imenom, idem ja kod babe.A sto pise ovde dole gde treba da se OTKUCAJU DVE RECI? EKAVICA I CIRILICA jao rogo mili?

 2. picolo maci-maca,alijas Ilija Mare Adio;Bjeladin Humac;Duklja-Zeta- Crna Gora;Sekule;Nick pismeni,Krsto Tokov;krsto cg;Bokelj,nu bogati reci ti nama iz Ržanica:e li ti mrziš ovoga Lekića zato što je kvazidiplomata ,e li zato što je Crnogorac pa šljegao u Bar?Jedino ne znam eli to Barsko more vaše-vaših goluguzih baba koje su u jedan vakat šljegle trbuhom do zuba na naše Crnogorsko primorje-Dukljansko i evo jopet Crnogorsko sve tako od Kobile do Ade Bojane?

 3. imam jedan predlog ,samo podjite na Tabačinu i imate materijala za slikavanje svaki dan ,mislim da je vrijeme da se ono ruglo više riješi

 4. Sjor Slavko,

  Obradovali ste me sto je Vas radio makar na ovaj nacin pomenuo g.Miodraga Lekica.
  Iz Vasih izvjestavanja se jedino mogao steci utisak da postoji samo jedan kandidat i to Vujanovic.Mozda je to zaostavstina Vase jednopartijske svijesti ali svakako probajte barem mrvicu biti objektivni.
  Naravno,nemam namjeru da Vas “mijenjam”,Vama je sasvim udobno i ugodno pod “kisobranom” Dps-a ali nije u skladu sa novinarskom etikom samo u negativnom kontekstu pominjati jedne a sa onim drugima se lentravati.

 5. Zaista lijepo zamastili ..lijepo..Divota.Belezza od čovjeka..Eto sad da vidi šire pučanstvo,tu demagogiju,koju prosipa taj gosn izbjegli kvazidiplomata.Sad bi da kak…pa sad neće da kak… po svojoj državi,no …Sjetio se da bude presjednik..
  Sramotno je to gsn Lekiću,što ne ostanete doslijedni u stavu da NE PRIZNAJETE OVU DRŽAVU!!!.
  Da ste to jasno i glasno rekli više bi vas poštovao…Ovako ,svaka vam je rabota zamazana kao ovaj plakat..

  • O čemu pričaš,o nedosljednosti ?a svi podržavate čovjeka kojem kad je trebao bio je ultra Srbin ,a sad kad mu odgovara ultra je Crnogorac,jel se to zove nedosljednost?lično ne podržavam ni ovoga sa slike samo da se zna 🙂

  • maki mali
   eto ti znas /rekao ti je onaj sto gradi onu zgradu u Skaljare(kascelanku) da profesor Lekic ne priznaje ovu drzavu?

   Takve su istine DPSa jer ovaj put ih ni SDp ne zeli podrzati zbog ovakve najociglednije sramote za CG.
   Sto ovo rade narodu (i ti si medju njima i ista ka oni) makar cutite,

   Pricate o jednom vidjenom profesoru koji apsolutno postuje CG ne manje od tebe i slicnih nego sam siguran mnogo vise …ko na brdu bar i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom, a ti si maki MALI(malecki) pa ne vidis ama bas nista iz doline znanja i obrazovanja.

   Za prosle izbore nisi mogao uci u vrata od grada od DPSDP plakata i slika a povise vrata zastave stranaka.
   Ne sjecam se da je Slavko komentarisao ….mada mislim da je i on da se napokon mijenja ova vlast ali ne smije ….posao mu je ….bio bi ugrozen zan on to dobro…

   Adio Mare!!!

  • Napadala bi Kristina i napadala je. Ne jednom ko umije da sluša i čita. Naravno, ne i Vi sakriveni udobno iza sopstvene anonimnosti.

   • Kome Sjata odgovaraš. To što basta tebi i tvome radiju ne mogu ni sanjati drugi.
    Ako iko krpi sve i svakoga bez razlike to si ti. Naprijed pušti jadan ove naručene pisare.Biće ti to iz obne familije od barbuna.HAHAHAHA

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].