Policiji nije prijavljeno nijedno javno okupljanje, postupiće u skladu sa zakonom

1

 

Upravi policije nije prijavljeno nijedno javno okupljanje u skladu sa Zakonom o javnim okupljnjima i javnim priredbama.

“U odnosu na najave na društvenim mrežama o javnim okupljanjima narednih dana, policija će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti da obezbijedi stabilno stanje javnog reda i mira, ličnu i imovinsku sigurnost svih građana”, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Policija će postupati u skladu sa zakonom i shodno nalozima nadležnih tužilaštava.

“Pozivamo građane da poštuju zakonske propise i uzdržavaju se od bilo kog vida nasilja”, zaključuje se u saopštenju.

1 KOMENTAR

  1. …SVE VEĆ VIĐENO-1988/1989…DILJEM SR CRNE GORE-KAD JE OBURDAVANA SFRJ…U REŽIJI “BANKARA” KASAPINA I GROBARA SA DEDINJA-STIPENDISTE “AMERČKIJE BANAKARA-IZ VAŠ ING TONA”…?

    U PRATNJI “UNIVEREZUMA “VELJKO VLAHOVIĆ”-TITOGRAD…”SPREMNI KADRI-LIJEPI I PAMETNI”NI DA SU OD PETROVIĆA NJEGOŠA BILI–“UREDIŠE-PREUREDIŠE SFRJ…I 1991 OTPOČELI “TREĆI SER BPSKI USTANAK”..U KAJEVIMA ĐE SU “SRBI ŽIVLJLI POD TURCIMA I DRUGIM OKUPTORIMA-OD VARDARA DO TRIGLAVA”?!…ŠTETA-VELJA ŠTO SU OSTARALI-OLINJALI”LIJEPI-MLADI-PAMETNI”…A DA NE..(INAČE)BILO BI JOPET “VUKOVARA-SREBRENICA-MURINA..I OSTALIH MJESTA-STAZA I POGAZA- SVEGA ŠTO JE NEKAD SLAVILO I POŠTOVALO TITOVO VRIJEME?!!! PIONIRI-PROKLETE VAM DUŠE-ŠTO NAM OD JUGE UČINJESTE! A,ŠTO PLATIŠE BRAĆA BOSANCI S SVOJIM GLAVAMA-ŽIVOTIMA PREKO 1O5 HILJADA BOSANACA-NE RAUNAJUĆI STOTINE ILJADA IZBJEGLICA( IZ SVOJIJE OPLJAČKANIH I POPALJENIH DOMOVA-KUĆA-STANOVA.).-PO BIJELOM SVIJETU BJEŽEĆI OD KAMA-NOŽEVA POVAMPIRENIH “JUNIORA ČETNIKA I USTAŠA-BALISTA-BELOGARDEJACA OD VARDARA DO TRILAVA..POTVRĐUJUĆI “SLAVU KOČEVSIH ROGOVA-ZIDANIH ĆUPRIJA”?!

    JAVITE SE…IMALI VE JOŠ ŽIVIJE-DA ĆE TE SE POKAJATI ZA-SVOJA KRVOLOČNA SVJERSKA DJELA-U “SPAŠAVANJU SVOJIJE ŠOVINISTIČKO NACIONALISTIČKIJE TORINA-KONJA ..GOVEDI.. MAGRADI-UPREGNUTI U JARMOVE- VELJIJE SILA OD TIHOG DO ATLANSKOG OCEANA-SREDOZEMLJA PA SVE TAKO DO BALTIKA-SJEVERNOGA POLA?!!!

    LIJEPE POZDRAVE ŠILJE VAM IZ UBAVOG DON NIKOVOG PRČANJA-Jole Drinjak,PENZIONER!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].