Pokrenuta peticija protiv spajanja resora nauke, prosvjete, kulture i sporta i kandidata za ministra

6

Nakon što je mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Krivokapić javnosti predstavio ideju objedinjenih ministarstva, danas je pokrenuta peticija protiv spajanja resora nauke, prosvjete, kulture i sporta, ali i kandidatkinje za ministarku Vesne Bratić.

Ovu peticiju do sada je potpisalo oko 440 građana i taj broj raste.

“Ovo je iznuđeno obraćanje na dan kada, kako saznajemo iz medija, namjeravate da za ministra nauke, ministra prosvjete, ministra kulture i ministra sporta, dakle, za tri četri ministarstva u Vladi Crne Gore za koju Vam je Predsjednik ponudio mandat, imenujete jednog ministra, jednu osobu”, navodi se u obrazloženju peticije upućene Krivokapiću.

Jedno ministarstvo, dodaje se, ne može da opsluži sve potrebe koje imaju građani i sve obaveze koje ima naučna zajednica, prosvjetni radnici, stvaraoci svih umjetničkih profila i institucijama i van njih.

“Po navodima medija Vaš izbor za ministra bila bi Vaša saradnica iz NVO Ne damo Crnu Goru. Na osnovu podataka koji su dostupni, smatramo da nema potrebne reference barem za tri od ovih četri ministarstava. Sve dalje argumente spremni smo da izložimo pojedinačno i javno”, zaključuje se u obrazloženju.

Peticiju možete potpisati OVDJE 

6 KOMENTARI

 1. TRAMP-OVIĆI+KRAMP-OVIĆI…KAD VIĐESTE DA STE DO NOGU ISPOD ŠKLJANACA-POŠEČENI KA BADNJEVO ZELJE-PIŠETE PETICIJE-REPETICIJE ILITI NOVE IZBORE I PREBROJAVANJA-KOJE STE NAUČILI NA “KONAVLE I DUBROVNIK-BANIJU-SLAVONIJU-BARANJU-VUKOVAR-BOSNU NEKAD PONOSNU-SRERENICU I TAKO DO ONE-KRVAVE MURINE-ĐE SU VAŠE SVINJRIJE PLATILA NEVINA MURINSKA ĐECA?!!!

  TU,TU,PAPA…ČEKA VAS NOVA 2O24 GODINA-NA VELIKU GODINJICU-OSLOBOĐENJA NAŠE DOMOVINE-OD VAŠIJE PAŠIJE PREDAKA-SLUGU OKUPATPRA-KOJESANJTE I “VIDTE”-U SADAŠNJOJ VLASTI-KOJA NIJE(ZBOG GODINA) BILA SVAMA DA “BRANI PREVLAKU-SER BPSTVO I KOSOVO NA STRADUN-NA NIKOLJDAN 6.PROSINCA.1991 GODINE!!!

  SRAM VAS I STID BILO OD BLIZNICA -KAD OBRAZA NEMTE-NT GA OD KOGA NASLIEITI..POGANI OD POGANI!!!PAŠE VJRE I NACIJE!!! AMIN AMEN!!!

 2. ..”POTPISUJEM” BEZ GRIŽE SAVESTI-NOVOFORMIRANU “PETICIJU”-I DA VE ZAMOLIM..ZAČEPITE!!! OVO JE DEMOKRACKA ZEMLJA-A NE CRNA GORA IZ 1912-1913-1914-1916-1918-1941-1989 GODINE!!!

  VAMA “APETITCIJAŠIMA” NE SMETA “SPAJANJE- NI JEDAN MINISTAR-MINISTRIC”A!!!..VAMA SMETA ŠTO KANDIDATKINJA IMA MNOGO ŠKOLE-PLUS JE IZ BILEĆE-HEREGOVINE!!!IZ KOJE SU DOSELJENI IPETROVIĆI NJEGOŠI…!!! I DA ONI NE DOĐOŠE…”VAMA NEBI BILO OD SPREŠE DA SE(DANAS) POTPISUJETE-REPETICIJAMA-“SVE BI BILO VA BENE” !…MALO MORGEN-UZ MOJU ISKRENU SUĆUT!!! POLAZEĆI OD NJEGOŠA..”SMIJEŠANO NAJSLAĐE SE PIJE ELIKSIR OPIĆE-JEVROPSKI ŽIVOT.-BEZ NACIONALFAŠISTIČKE-NEOMRŽNJE”–..ANTE PORTAS!!!

  ZATO VAS UPUĆUJEM NA “KURSVE MRZOVOLJACA”…DOGONA-KOJI SU RASTURILI-DEMONTIRALI HRVACKU NACIONALNU PARTJU-STRANKU.. ULJUDNU -“H G I”!..POZNATIM VAŠIM NEOFAŠISTIČKIM METODAMA-“NA DJELU”!!! EVO VIŠE OD 3O GODINA?!!!

  LIJEPE,LEPE,LJEPE POZDRAVE VAM ŠILJEM IZ UBAVOG DON NIKOVOG PRČANJA..U KOJEM SE NIKAD NIJE “PITALO”:KO SE KAKO KRSTI-NO ČIJA MU KRVCA GRIJE PRSI”!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].