Podijelimo, jer zajedno možemo više

1
donacija školskog pribora

Almira Emrić

Almira Emrić

Humanitarna akcija u kojoj građani ovih dana mogu da doniraju školski pribor i opremu za školu za djecu iz socijalno ugroženih porodica je organizovana u Podgorici, Kotoru i Budvi.

I ove godine je organizator NVO Udruženje roditelji za djecu iz socijalno ugroženih porodica koje se nalaze na spisku udruženja.

Kako je našem radiju saopštila Almira Emrić, koordinatorka akcije u Kotoru, ove godine partneri akcije su tržni centri Delta City u Podgorici, Kamelija u Kotoru i TQ Plaza u Budvi, kao i Crveni krst Crne Gore.

Završna akcija će biti održana u subotu 29. avgusta, kada će volonteri udruženja Roditelji i Crvenog Krsta u tri tržna centra prikupljati donacije građana na vidno obilježenim punktovima, od 10 do 22 sata.

“Na evidenciji udruženja Roditelji je preko 200 porodica sa oko 500 djece, kojima najčešće pomažemo uz pomoć drugih roditelja i građana tako što za djecu prikupljamo očuvanu garderobu i obuću za djecu školskog uzrasta, a u ovoj akciji i školski pribor” , kazala je Emrićeva.

1 KOMENTAR

  1. Kod nas važi deviza. Pošklapajmo svi skupa a ne djelimo nikomu ništa. Korupcija, kraduni, nemoral, nekultura, prostitucija i politička i ova najstarijeg zanata ali danas organozovana i u fine sa estradom i starletama a ko će komu danas udjelit nešto to je malo njih… no samo da se ošklapi, prevari, obmane, ugradi, ogrebe i što ti ja znam sve još,ni etike ni morala…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].