Podhodnik u Dobroti biće gotov prije predviđenog roka

2
đeca će uskoro bezbijedno ići do škole

Radovi na izgradnji podhodnika u Dobroti izvode se predviđenom dinamikom.

Ekipa Skala radija danas je obišla gradilište i uvjerila se da je tempo iznad očekivanog, tim prije što je prvih dana bilo dosta problema zbog javašluka ranijih izvođača radova koji su, neometani od nadzornih organa, ako ih je uopšte bilo, provlačili naponske elektro kablove kroz kišnu kanalizaciju, a telefonske i sve ostale kako su i kuda najlakše mogli.

Bez plana, za lakšu zaradu kršili su sve zakonom predviđene norme i do danas, za tu opasnu rabotu, ostali nekažnjeni.

Problema je bilo i sa vodovodnim i kanalizacionim cijevima koje su postavljene mimo plana koji je izvođač imao na raspolaganju, a samo pažljivim rukovanjem bageriste ostali su neoštećeni.

Stanovnici okolinih zgrada koje smo sreli na gradilištu nijesu krili zadovoljstvo što radovi tako dobro napreduju, uvjereni da će biti završeni prije predviđenog roka.

Najvažnije je, ističu oni, da će se obezbijedi siguran put đacima do škola, jer je, kako kažu, prava sreća što do sada na toj opasnoj dionici niko nije stradao.

kanalizacija i vodovod postavljeni kako treba
radovi po planu

2 KOMENTARI

  1. bogami od srijede najavljuju nevrijeme do kraja sedmice,tako da ce morat da uprese u naredna dva dana kako bi sto vise posla obavili.sto se tice ideje ona je sasvim ok,samo me zanima kako ce to funkcionisat,posto ce nas narod “mrzit” da sidju i prodju bezbjednim putem na drugu stranu.

  2. Ako se ovaj podhodnik napuni vodom , Dobrota ce dobiti otvoreni bazen , stoga BRIV moze zapoceti osnivanje Vaterpolo kluba GRBALJ !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].