Počnite novu školsku godinu sa “Pobjedom”

4
Vlatko Simunović

Vlatko Simunović

Vlatko Simunović

Dnevni list “Pobjeda”, u saradnji sa Glavnim gradom i Hipotekarnom bankom, koji su glavni sponzori i Zavodom za udžbenike i nastavna sredstva organizuju nagradnu igru “Počnite novu školsku godinu sa Pobjedom”, u kojoj će osnovcima podijeliti udžbenike.

Svi čitaoci koji se uključe u igru imaju mogućnost da osvoje komplet udžbenike za sve razrede osnovne škole.

Dovoljno je sakupiti niz od 5 kupona, nalijepiti ih na talon za određeno kolo i poslati ih na adresu “Pobjeda, Bulevar Revolucije 15, Podgorica“.

Nagradna igra je počela krajem jula, a juče su izvučeni prvi dobitnici.

Prvih dvadeset čitalaca je dobilo po jedan komplet udžbenika od prvog do devetog razreda osnovnih škola u Crnoj Gori, podsjetio je za Skala radio Vlatko Simunović, predsjednik Komisije za ovu nagradnu igru.

Organizovano je 6 kola i u svakom se poklanja po 20 kompleta knjiga, a u slučaju da se tokom sedmice propusti neki od kupona, primjerak Pobjede koji nedostaje može se kupiti na pobjedinom šalteru u Podgorici.

Prve reakcije, kazao je Simunović su jako pozitivne i ljude je očigledno obradovala mogućnost da kroz igru steknu pravo da nabavkom knjiga riješe potrebe svojih osnovaca.

Prema mišljenju Simunovića ovo je veoma korisna akcija koju su podržali građani.

4 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].