Počeli su otvoreno da ponižavaju naše državne simbole, sprdaju se sa našim državnim praznicima i propagiraju tuđu zastavu i slave praznike druge države

0

Počeli su otvoreno da ponižavaju naše državne simbole, sprdaju se sa našim državnim praznicima i propagiraju tuđu zastavu, izvode pjesme druge države i slave praznike druge države, kazala je Jelena Marković, potpredsjednica Liberalne partije.

Vraneš otvoreno pokazuje da Pljevlja pripadaju Srbiji jer slaviti dan ustanka Srbije tek sve govori…

VDT treba da reaguje i pokrene krivični postupak protiv predsjednika Pljevalja Vraneša, nije njemu prvi put da radi protiv teritorjalnog i Ustavnog poretka CG. Stvorili su se uslovi da se pokrene ktivični postupak i spriječi namjera ovog čovjeka da destabilizuje Crnu Goru. Tražim da se predsjednik CG Milatović i premijer Spaić oglase sa ličnim stavom povodom ovog dešavanja u Pljevljima.
Takođe pozivam EU, SAD i Nato da se pod hitno uključe u rješavanje bezbjedonosnih prilika u Crnoj Gori, jer ovaj otvoreni atak Vučića ne obećava ništa dobro, želi da sa problema koje ima u Srbiji skrene pažnju i zato se ovo dešava u CG.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].