Po Bokeški

3
zgrada Opštine Kotor

izjave

izjave

Skala radio pitao je predsjednike Klubova odbornika u kotorskom parlamentu da li će podržati inicijativu Liberalne partije da se dnevni red sjednice Skupštine opštine, koja je zakazana za 28. oktobar, proširi aktom pružanja podrške predsjednici opštine Mariji Ćatović, u njenim nastojanjima da zaštiti opštinsku imovinu oko koje se vodi spor sa Alenom Kovačevićem, direktorom poslovnog centra “Riviera”.

Željko Aprcović, šef kluba DPS-a je kazao da će ova partija dati podršku pomenutoj inicijativi.

DPS se zalaže da se u legalnom i legitimnom postupku riješe svi imovinski problemi vezani za opštinsku imovinu, i u dijelu koji se odnosi na nezavršene poslove od prije 30 godina.

Stoga, nememo razloga da bilo što stavljamo pod tepih i imamo motivaciju da sve činjenice iznesemo na sjednici, zaključio je Aprcović.

Branko Nedović u ime SDP-a je kazao da bi principijelno stav svih trebao da bude da se dok traje sudski spor laici u to ne miješaju, i da je pametnije sačekati pravosnažnu sudsku presudu da bi se potom politički opredijelili.

Martin Popović ispred SNP-a je kazao da ova partija još nije raspravljala po ovom pitanju i da će stav zauzeti na sjednici kluba odbornika iduće neđelje.

I Hrvatska građanska inicijativa o proširenju dnevnog reda naredne sjednice svoje mišljenje daće na klubu odbornika ove partije, kazao nam je Josip Gržetić, predsjednik ovog  kluba.

Milivoje Šovran se ispred kluba odbornika Nove srpske demokratije na kolegijumu kod predsjednika Skupštine Nikole Konjevića izjasnio da je ova partija uzdržana do okončanja sudskog spora, jer im nijesu jasni detalji.

On je još saopštio da su na kolegijumu kod Predsjednika opštine za ovu inicijativu bila dva kluba, a 4 su bila protiv.

3 KOMENTARI

 1. U tom sudsko-administrativnom galimatijasu, koji ogromnom broju građana naše
  opštine nije jasan, postavljam jedno jasno pitanje: KO JE VLASNIK, KO JE PRAVOSNAŽNO UKNJIŽEN NA ZEMLJIŠTU U ŠKALJARIMA,KOJE
  NAZIVAMO “STARA RIVIERA”?
  DA LI ĆE TO ZEMLJIŠTE PODLEĆI RESTITUCIJI I BITI VRAĆENO RANIJIM VLASNICIMA – PREKOMUNISTIČKE ERE?
  Je li istina da su Šarići, preko produženih ruku u Kotoru, na to zemljište već stavili “šapu”?
  Građani očekuju objašnjenje.

 2. Naslov”Po Bokeški” ne odgovara akterima glasovanja iliti podmetanja mućaka po koku nosilicu?! Naslov treba da glasi: “U skladu sa manirima i naravima”!! Moj dobri i dobrano, dobrano trpeći,ali znaveni narode, jedan Veliki Francuski pisac je ,kad nije imao,a ni vidio izlaza iz sopstvenih nevolja,rekao oprilike: “Sve su žene kurve,samo moja mati nije”?! Vjeruje te li Vi ovom Velikom pscu ?? Ne morate odgovoriti! Ja ću u ime vaše odgovoriti : “Da, koliko i ovim našim nazočnicima iliti predstvanicima” (ne)narode” skupštine opšitne Kotor,koji su glasali ili ne glasali za zaštitu lika i (ne)djela export-inport Alena Alenovog,Alenovića savremenika svih domaćih i ino Alenića koji zasjaše na ovom našem kotorskom,a evropsko ,NEBU željnog demokratije kao majka jedinca sina?! Ipak,nije primarno kako su glasali i ko je bio za ,a ko protiv!Najvažnije je da su oni složni kada određju sebi(ne)zrađenu,i to krvavo,apanažu iliti zaradu?! Ne daj bože da su tu(ne)složni,jer sve je jedno,i onako to ide po džepovima (ne)vjernoga naroda?!!!

 3. Opredijeliće se kad sve bude gotovo. Baš po Bokeljski .A neki nemaju onu rabotu hahaha ako mi puštite ovo od njih .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].