Plan postavljanja privremenih objekata

0
Kotor

Bojana Petković

Bojana Petković

Nacrt Plana postavljanja montažnih objekata privremenog karaktera na teritoriji opštine Kotor je na javnoj raspravi u trajanju od 15 dana i postoji interesovanje građana za ovaj plan koji je na uvidu u Sali za vjenčanja Opštine Kotor.

Ovo je za Skala radio izjavila Bojana Petković, arhitektica u opštinskom Sekretarijatu za urbanizam.

Jedan broj građana interesuje se za postavljanje privremenih objekata u zoni Morskog dobra koji je u nadležnosti države.

Na javnom uvidu je većina lokacija koje su bile obuhvaćene i predhodnim planom, a od novih, Petkovićeva izdvaja definisane lokacije u zoni zelene gradske pijace kojom raspolaže kotorsko Komunalno preduzeće, zatim na trećem putu u Dobroti gdje su  predviđena pored postojeća još kioska, u naselju Sveti Stasije biće jedan novi kiosk, u Risnu su ostale postojeće lokacije, a nove lokacije za postavljanje novih privremenih objekata su predviđene u privrednoj zoni u blizini fabrike “Bokeljka”.

Definisane su i lokacije za postavljanje konzervatora, pokretnih aparata, kioska koji se nalaze u vlasništvu opštine.

Na privatnim parcelama planira se samo postavljanje reklamno-oglasnih panoa i terasa ispred ugostiteljskih objekata, zaključila je Petkovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].