Pjesmom će Boku u Podgorici probuditi Tamara Živković

3
Tamara Živković

Tamara Živković

Tamara Živković

Na festivalu dječije pjesme “Naša radost”, koji će se održati u subotu, 3. decembra u Podgorici, nastupiće i jedanaestogodišnja Tamara Živković iz Kotora.

Ona će pjesmom pod nazivom “Boka spava”, za koju je tekst napisao Dejan Đonović, a muziku i aranžman Zoran Proročić, probuditi usnulu Boku ovih decembarskih dana.

“Volim muziku, i svakog dana pjevam, radujem se što ću baš pjevati o Boki, i učestvovati na ovom festivalu koji mi ne znači samo priliku za moguću nagradu, već zbog novog društva”, kazala je Tamara za Skala radio.

Tamara je učenica kotorske Muzičke škole “Vida Matijan”, svira flautu i dobitnica je zlatne Lire.

3 KOMENTARI

  1. Zna se već ko je pobijedio . Svakako tatini sinovi i curice i to po pravilu većih sponzora festivala i tome slično. Samo napriejd Tamara lijepa si i pametna , čuli smo te na Radio Skalu i držimo ti fige!

  2. Pjevaj dijete i neka ti je sa srećom. Teško da ćeš što osvojiti da si Zinka Kunc jer ti je problem što si iz Boke koju unižavaju na kila u Podgorici glavnom gradu CG.
    Ali ti si dijete čedno i neka te ne interesuje šporkeca naša .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].