Pilot zone

0

Elena Zaputović

Elena Zaputović

Ekipe Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija Kotor sa predstavnicima Vodacoma obaviće obilazak terena i potrošača u Kostanjici, Strpu i Morinju do kraja mjeseca.

Svrha ovog posla je uspostavljanje pilot zone za potrebe rada kotorskog Vodovoda, kaže za Skala radio Elena Zaputović, marketing koordinator preduzeća Vodacom.

Pilot zona se uspostavlja sa ciljem dopune baze podataka o mjernim mjestima i sakupljanja podataka o potrošačima za potrebe rada gradskog Vodovoda.

Iz Vodacoma upućuju poziv stanovnicima ovih naselja da sarađuju sa ekipama na terenu, jer je ovaj posao od zajedničkog interesa.

Studije koje će se izraditi imaju za cilj analizu gubitaka vode i njihovu sanaciju, kao i ukupno poboljšanje vodovodne mreže, kaže Zaputovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].