Patriote: Pokušaj kompromitacije nedjeljnog skupa; Crnogorska politička misao: Koalicija Za budućnost Crne Gore širi paniku

6

Koalicija “Za budućnost (bez) Crne Gore” i njene agenture danima pokušavaju da kompromituju skup koji smo zakazali za nedjelju 6. septembra. Nama koji se okupljamo pod zastavama Crne Gore hoće da zabrane ono što su prethodnih mjeseci radili oni, pod obilježjima strane države. Je li to principijelan početak vaše slobode, upitale su danas crnogorske patriotske organizacije.

Kako ističu, uzalud to pokušavaju.

“Mi jesmo u istoj državi, ali smo dva svijeta. Sjutra ćete vidjeti gospodsku, patriotsku, evropsku Crnu Goru. Nikome nećemo uputiti ni prijeki pogled, nećemo nikome tražiti da se seli iz svoje države, nijedna ruka neće biti podignuta osim u pozdrav našoj domovini. Nastavite svoju kampanju laži, crnogorski odgovor dobićete sjutra”, poručuju crnogorske patriotske organizacije.

Iz tih organizacija pozivaju pomenutu koaliciju da pogleda koliko je njih koji su ostali vjerni Crnoj Gori i da poslušaju poruke ljubavi i odanosti jedinoj njihvoj svetinji.

“Ako ima ičeg crnogorskog u vama, kao što tvrde vaši lideri, čekamo vas na nekom narednom skupu, da zajedno kažemo: Nek je vječna Crna Gora. Koliko su direktori kompanija mogli svojim radnicima da narede za koga da glasaju, pokazali su izborni rezultati. Zato morate smisliti bolju podvalu od priče kako ih primoravaju da sjutra dođu na naš skup. Samo onaj koga srce vodi na Trg nezavisnosti, dobrodošao nam. A svaki provokator, vaš je delegat i lako ćemo ga prepoznati”, zaključuju crnogorske patriotske organizacije.

Koalicija “Za budućnost Crne Gore” širi paniku dezinformacijama, sa ciljem da smanji broj građana koji će na patriotskom skupu u Podgorici glasno poručiti svima u zemlji i svijetu da Crna Gora neće pasti u ruke njenim protivnicima, saopštili su danas iz NVO Crnogorska politička misao.

“Poručujemo timu te koalicije da ne širi paniku, jer je svima u Crnoj Gori jasno ko je proteklih mjeseci, a naročito u “slavljeničkoj” noći, destabilizovao multietničku i muktikonfesionalnu Crnu Goru, i ko je iz boce nacionalizma puštio duha devedesetih. Poručujemo svima koji planiraju da prisustvuju patriotskome skupu da su u pitanju najobičnije podmetačine koalicije “Za budućnost Crne Gore” i da će skup u Podgorici proteći kao i onaj na Cetinju, mirno i dostojanstvo, kako i priliči svim okupljanjima zaljubljenika u Crnu Goru i njene tekovine”, navode u toj organizaciji.

Opominju, kako kažu, zastrašivače da crnogorski zakoni podrazumijevaju krivičnu odgovornost za sve one koju dijele lažne informacije sa ciljem širenja panike.

“Incidenata koje najavljujete može biti samo od strane vaših pristalica i javno vas unaprijed činimo odgovornim i za najmanji pokušaj opstruiranja ovog civilizovanog patriotskog skupa. Nek’ je vječna Crna Gora”, poručuju iz NVO Crnogorska politička misao.

6 KOMENTARI

    • …KAKO ZAPISA SLAVKO PEROVIĆ NA SVOJ B(R)LOG…:”DA JE 13 JULSKI USTANAK-41 U CRNOJ GOI DONIO POGROM-KOJI JE KRVAVO PLATIO CRNOGORSKI NAROD SA VIŠE OD 5O ILJADA LJUCKIH GLAVA”…ŽIVLJELA VAM “ANTIFAŠISTIČKA CRNA GORA”-TETKE REĐINE-KOJA NESTA IZ TALIJANSKOG USTAVA-1945…KA GLIJETO IZA PASA…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].