Partijsko savjetovanje u susret izborima u Tivtu

0
Zastava Cdu

U sklopu priprema za nastupajuće izbore u Tivtu, Crnogorska demokratska unija organizovaće partijsko savjetovanje u Budvi, tokom vikenda.

Partijsko savjetovanje, u kojem će učestvovati šezdeset mladih članova, kao i članovi organa i tijela Cdu, poslužiće i za analiziranje političke situacije u Crnoj Gori, a posebno i političkih i ukupnih prilika u opštini Tivat.

Predviđeno je da se učesnicima Savjetovanja, pored ostalih, obrate Neven Staničić, potpredsjednik Cdu i kandidat za predsjednika opštine Tivat; Miodrag Živković, predsjednik Savjeta Cdu, i Miodrag Vlahović, predsjednik Cdu.

Po okončanju Savjetovanja, biće održana sjednica Predsjedništva Cdu, na kojoj će biti razmatran prijedlog Političke platforme za nastup Cdu na izborima u Tivtu, koji, početkom marta, treba da potvrdi Glavni odbor Cdu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].