Panel diskusije “Nacije, religije, kulture – Kotor kroz istoriju”

0
Kotor

U okviru evropske sedmice lokalne demokratije u Kotoru se održavaju Panel diskusije pod nazivom “Nacije, religije, kulture – Kotor kroz istoriju”.

Skup će se održati u četvrtak 13. oktobra u palati Bizanti od 11 do 13 sati, a otvoriće ga gradonačelnica Kotora Marija Ćatović.

Na prvom okruglom stolu na  temu “Sociolingvističke i dijalekatske osobine kotorskog govora” govoriće profesorica doktor Gracijela Čulić, a o ljepoti življenja kroz epohu baroka u kotorskoj palati Grgurina govoriće mr Mileva PejakovićVujošević.

“Francuska uprava u Boki od 1807. do 1814.” je tema o kojoj će govoriti mr Jovan Martinović.

“Međukonfesionalna saradnja u Boki u posljednja dva vijeka”, tema je o kojoj će govoriti Dragan Đurčić.

Moderator skupa je Slavko Mandić.

Okrugli sto na temu “Saradnja, potencijali i mogućnosti,  Lokalna uprava Kotor – Nevladine organizacije” održaće se u petak 14. septembra u palati Bizanti od 11 do 13 sati, a moderatorka ovog skupa je Ljilja Radunović, predstavnica Eko centra “Delfin”.

Medijski partner ovog projekta je Skala radio.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].