PAM dodijelio sredstva iz Fonda solidarnosti

0

 

PAM CG je osnovao Fond solidarnosti kako bi muzičkim autorima pomogao da u uslovima izolacije ostanu kreativni i nastave da stvaraju muziku koja nam je u ovim vremenima potrebnija nego ikad.

“Izdvojili smo novčana sredstva i podržali one koji su najviše pogođeni trenutnom krizom a među njima su svakako autori muzike koji su zbog otkazivanja velikog broja kulturnih i zabavnih aktivnosti ostali bez svojih honorara. Muzika i druge kreativne aktivnosti naših stvaralaca doprinijeće da kultura bude dio rješenja izlaska iz trenutne situacije. Apelujemo na sve RTV emitere da u svojim programima imaju veću zastupljenost crnogorskih muzičkih autora kako bi im bili isplaćeni veći autorski honorari”, kažu iz PAM-a.

Ostani doma i uživaj u muzici domaćih autora!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].