Otvoren mejl za komunikaciju sa poreskim obveznicima

0

 

Poreska uprava (PU) otvorila je posebnu mejl adresu za komunikaciju s poreskim obveznicima na temu elektronske fiskalizacije.

Poreski obveznici pitanja vezana za elektronsku fiskalizaciju mogu postavljati putem mejl adrese [email protected].

“S obzirom na značaj projekta i nastojanje PU da ojača servisnu funkciju, pitanja vezana za elektronsku fiskalizaciju imaće poseban prioritet”, navodi se u saopštenju PU.

PU je, kako su naveli, posebnu mejl adresu otvorila u cilju što kvalitetnije i blagovremene pripreme za produkcionu fazu elektronske fiskalizacije, kao i radi pružanja podrške poreskim obveznicima tokom realizacije projekta.

“Treba naglasiti da će na sedmičnoj osnovi na internet stranici PU biti dostupni i odgovori na često postavljena pitanja (FAQ), radi informisanja poreskih obveznika i ostale zainteresovane javnosti, pri čemu će prvi set pitanja i odgovora biti dostupan zajedno sa tehničkim specifikacijama, čija objava je planirana do petka”, kazali su iz PU.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].