Osnivanje Crnogorskog omladinskog foruma

0

Snežana Stevović

  Snežana Stevović

U Opštinskoj kancelariji za prevenciju narkomanije teku aktivnosti na postavljanju web portala za mlade u Kotoru.

U saradnji sa NVO “Kompas” nastavljaju se treninzi savjetovališta za mlade.

Opština Kotor realizuje projekat jačanja Savjeta za mlade u partnerstvu sa NVO “Kompas”, a u opštinskoj kancelariji minulih dana organizovan je trening javnog zastupanja.

Polovinom februara biće organizovana i međunarodna konferencija o omladinskoj politici, najavljuje Snežana Stevović, sociološkinja u opštinskoj kancelariji za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti.

Novina u omladinskoj politici je formiranje Crnogorskog omladinskog foruma čija je izrada Statuta u toku.

Crnogorski omladinski Forum predstavljaće krovnu organizaciju koja će okupljati omladinske strukture, kako na lokalnom, tako i na nacionalnom nivou.

Forum je nastao kao potreba saradnje između organizacija mladih u Crnoj Gori i unapređenju njihove međusobne komunikacije, kazala je Stevovićeva za Skala radio.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].