Opština Zeta ili SAO Golubovci: Asanović jači od države – ponovo zabranio crnogorske zastave na Bulevaru prema Aerodromu

2
Opština Zeta ili SAO Golubovci: Asanović jači od države – ponovo zabranio crnogorske zastave na Bulevaru prema Aerodromu

Opština Zeta zabranila je postavljanje crnogorskih zastava na Bulevaru prema aerodromu u čast proslave Dana nezavisnosti 21.maja, saznaje nezvanično portal Standard.

Iako je već tradicija da se gradovi ukrašavaju crnogorskim zastavama na javnim površinama i to 10-tak dana Dana nezavisnosti pojedine opštine to ne čine poput najmlađe crnogorske opštine Zeta.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Standard ta opština na čelu sa predsjednikom Mihailom Asanovićem zabranila je kićenje crnogorskim zastavama Bulevara prema Aerodromu Podgorica, koji dijelom pripada toj opštini.

Tako je Asanović nastavio sa praksom koju je ustanovio prošle godine kada je takođe zabranio postavljanje crnogorskih zastava na teritoriji opštine Zeta, kada je tražio od radnika Komunalno Podgorica da sklone sve zastave koje su tada bile postavljane na tetitoriji opštine u kojoj je predsjednik.

Kako tada tako i danas Asanović ne poštuje državu u kojoj se predsjednik jedne opštine ponaša kao da su Golubovci nezavisna država u državi, dok državne institucije ćute.

U odnosu na prošlu godinu ove godine komunalno iz Podgorice je uklonilo nosače zastavica kako Asanović ne bi stavio zastavice neke druge države, što poznajuči njegovo političko djelovanje ne bi bilo teško pogoditi koje bi države zastavice bile.

Na kraju krajeva Asanović je ponovo prekršio Zakon o državnim simbolima kad je odlučio da ne istakne državne zastave tokom proslave Dana nezavisnosti.

2 KOMENTARI

  1. Zeta nije trazila da bude posebna opstina ,nego je to nametnuto od gradskih vlasti DPS Podgorice radi njihovih partijskih interesa i izborne matematike.
    A inace su vladali na podjelama u cijeloj CG ,”zavadi pa vladaj” e sad je to sto su trazili dobili su.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].