Opšta bolnica i Dom zdravlja Kotor mogu biti primjer svima u Crnoj Gori

0

Predstavnici Kriznog medicinskog štaba (KMŠ) obišli su zdravstvene ustanove u Boki Kotorskoj i izrazili zadovoljstvo stanjem u zdravstvenim ustanovama u Kotoru.

Šef KMŠ dr Nermin Abdić kazao je da Opšta bolnica Kotor, koja od nedavno prima i COVID-19 pacijente, odlično funkcioniše, da je u potpunosti opremljena i tehnički i kadrovski i da redovno obavlja preglede.

Iz razgovora sa ljekarima i sa pacijentima zaključak je da kotorska Opšta bolnica i Dom zdravlja predstavljaju dobar primjer svim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori.

Zaključeno je da građani Kotora i onih mjesta koja gravitiraju Opštoj bolnici Kotor imaju kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

Predstavnici KMŠ razgovarali su i sa predstavnicima Doma zdravlja Herceg Novi, Bolnice Meljine i Instituta Igalo.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].