Oprez! Radar!

0

Radarska kontrola,

Aleksa Praščević

  Aleksa Praščević

Da li javno oglašavanje radarske kontrole na putevima u kotorskoj opštini daje rezultate i da li  vozači znajući đe ih vreba radar smanjuju gas, pitali smo u kotorskoj ispostavi policije.

Aleksa Praščević, pomoćnik rukovodioca za bezbijednost saobraćaja nam je odgovorio da su nakon godinu, od kada se javno oglašava radarska kontrola, vidni rezultati.

Svrha ovakvog načina oglašavanja je bliskost građana i policije odnosno rada policije u lokalnoj zajednici, u cilju poboljšanja bezbijednosti saobraćaja u našoj opštini.

Građani pohvaljuju ovakav metod rada, kazao je Praščević.

Najriskantnija mjesta na kojima su učestale saobraćajne nesreće su na dijelu  magistralnog puta od raskrsnice Radovići do Lastve Grbaljske, gdje je i najviša frekfencija saobraćaja posebno u turističkoj  sezoni.

Na našu konstataciju da se luduje i na priobalnim putevima kroz Dobrotu, kao i preko Mula, Prčanja, Stoliva, Praščević je kazao da preko kontakt policajca i na ovim, loklanim putevima pojačavaju nadzor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].