Opet cijene goriva lete u nebo

3
gorivo skuplje

Ponovo su cijene goriva u Crnoj Gori najveće u regionu.

Po starom običaju idu za redom nekoliko poskupljenja, pa onda jedno manje pojeftinjenje da bi potom cijene opet pošle gore.

Sinoć od ponoći eurodizel i lož ulje skuplji su za četiri centa, a cijene bezolovnog eurosupera 98 i 95 neće se mijenjati u narednih 15 dana.

Nova cijena eurodizela je 1,28 eura, a lož ulja 95 centi.

Od ponoći je skuplji i eurodizel za komercijalne svrhe, četiri centa pa litar košta 1,04 eura.

Cijene goriva posljednji put su promijenjene 4. jula, kada su lož ulje i eurodizel pojeftinili tri centa, a onaj za komercijalne svrhe četiri centa.

Značajnije promjene cijena desile su se 15. marta, kada su znatno premašile rekordne vrijednosti od ljeta 2008.

3 KOMENTARI

  1. Nije me briga za benzinu.U Kotor na pjacu sam trgovao i kupio pršut sa Njeguša.Lijepo sam ga složija sa bokun pravoga domačega sira normalno Njeguškoga i par štikadenti. E pa lipo prijatno svima ! U ovon dijelu Crne Gore znaju kako se suši i sprema pršut.

    Da vidite mene u akciji doma kod moje dobre i plemenite tete Milenke Dukić U Košutama kraj Trilja. Skoro ga je lipše kidat nego ist.

    Je da ga je niko u početku malo krivo okida ali mu to nije smanjilo ni vonj ni ukus ali je zato boga mi brzo nesta a da nismo uspili reć ni “pršut”a mio nam je Njeguški pršut. Nazdravlje svima sa Skala radija.

  2. Ovo je i smijesno i zalosno u isto vrijeme!
    Da su nam primanja i veca ovaj cirkus se ne bi mogao izdrzati.
    Onu bicikletu iz naftalina cu morat izvadit, nema mi druge…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].