Omladina Kotora dobila svoj klub

2

 

U prostorijama Kulturnog centra “Nikola Đurković” Kotor otvoren je omladinski klub.

Zvaničnom otvaranju prisustvovali su direktor Direktorata za mlade Nenad
Koprivica, sekretarka za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor Marina
Dulović, savjetnica za mlade u Opštini Kotor Madalena Martinović i administartor omladinskog kluba Aleksandar Kaluđerović.

Sekretarka Dulović je podsjetila da je ovo 11 po redu omladinski klub u Crnoj Gori i zahvalila u ime opštine Ministarstvu sporta i mladih uz vjerovanje da će ovo mjesto za  mlade Kotora biti kutak gdje će stvarati i baviti se kreativnim poslovima.

Direktor Direktorata za mlade Nenad Koprivica se zahvalio ispred Ministarstva kulture i mladih Opštini Kotor na razumjevanju i podršci, zbog toga što su našli rješenje i jednu odličnu lokaciju za prostor koji će služiti u funkciji omladinskog kluba. Posebno zadovoljstvo mu je, što je prostor autentičan i što se nalazi u starom gradu jer posebno dobija na vrijednosti i značaju, ali s druge strane misli da će kao takav biti dodatno atraktivan mladim ljudima.

Adiministrator omladinskog kluba Aleksandar Kaluđerović je kazao da je njegov utisak da je omladinski klub u Kotoru uvijek postojao kao dio duha mladih ljudi u našem gradu, a sada uz ovu podšku će se to materijalizovati i moći će se produktivnije djelovati.

“Radujem se svim budućim projektima i aktivnostima jer mislim da nam donose neku bolju budućnost,” kazao je Kaluđerović.

U omladinskom klubu će se sprovoditi različite aktivnosti koje odgovaraju na potrebe i interesovanja mladih, a zasnivaju se na principima i metodama neformalnog obrazovanja i učešću mladih u njihovom osmišljavanju i sprovođenju.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].