Odluka o zabrani gradnje u sezoni

3
kotorski zaliv

Vesna Balandžić

Vesna Balandžić

Od 15. juna do 1. septembra na snazi je opštinska odluka kojom se zabranjuje odpočinjanje i izvođenje građevinskih radova na objektima i javnim površinama na području Bokokotorskog zaliva.

Izuzetak su pojedini građevinski objekti za koje se dobije pisana saglasnost od strane predsjednice opštine.

Odluka o zabrani gradnje u toku turističke sezone se ne odnosi na obavljanje hitnih i interventnih radova na javnim površinama, infrastrukturnim objektima, podsjećaju za Skala radio iz opštinske Komunalne policije.

Na pitanje Skala radija našto se građani najviše žale opštinskoj Komunalnoj policiji, Vesna Balandžić, načelnica ove slušbe nam je kazala da se žalbe najviše odnose na izlivanje fekalnih voda iz septičkih jama, veliki broj zahtjeva odnosi se na košenje rastinja i obrezivanje stabala uz pješačke staze, oko igrališta u naseljima, a posebno duž priobalnog puta u Dobroti od Kampa do Svetog Stasija.

Prigovori građana su i na čišćenje kanala za atmosferske vode od različitog otpada i ispuštanja fekalnih voda.

I pored azila u Kavču, građani se žale na prisustvo pasa lutalica, a prijave iz Starog grada na adresu komunalne policije odnose se i na vožnju bickala po gradskim trgovima, kazala je Balandžićeva.

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].