Odložena takmičenja

0

Kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Tokiju koji je trebalo da bude održan u Podgorici od 20. do 22. marta, odložen je zbog aktuelne situacije sa širenjem koronavirusa širom planete, saopšteno je iz Svjetske rukometne federacije.

Turnir će biti održan u junu.

Naknadno će biti određen tačan termin.

Na turniru u Podgorici, rivali naše reprezentacije trebalo je da budu Norveška, Tajland i Rumunija.

Plasman na Olimpijske igre obezbijediće dvije prvoplasirane selekcije.

*

Fudbalski savez saopštio je da su zbog pandemije korona virusa obustavljena sva fudbalska takmičenja u Crnoj Gori do daljnjeg.

Navodi se da je ta asocijacija poštujući odluku Ministarstva zdravlja i uvođenje privremenih mjera, kojima se zabranjuju sva javna i privatna okupljanja i održavanje sportskih manifestacija, doniijela odluku o obustavljanju svih fudbalskih takmičenja do daljnjeg.

“Tom odlukom Fudbalskog saveza obuhvaćena su sva takmičenja na nacionalnom nivou – Telekom Prva liga, Druga, Omladinska, Kadetska, Prva ženska i Futsal liga – kao i takmičenja u organizaciji Udruženja klubova Jug, Centar i Sjever”, piše u saopštenju.

Navodi se da će Fudbalski savez pratiti razvoj situacije i blagovremeno će obavijestiti javnost o svim odlukama.

*

Rukometni savez Crne Gore obavještava klubove da se sva takmičenja zaustavljaju na 15 dana.

Utakmice se u narednih 15 dana neće igrati ni u jednoj kategoriji, počev od najmlađih do seniorskih takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Takmičenja se obustavljaju zbog prevencije od širenja korona virusa, a u saglasnosti sa preporukama Ministarstva zdravlja.

Savez će pratiti razvoj situacije i na vrijeme obavijestiti javnost i klubove o nastavku takmičenja.

*

Košarkaški savez Crne Gore obavještava klubove da se sva takmičenja zaustavljaju na 15 dana, saopšteno je iz naše kuće košarke.

Utakmice se u narednih 15 dana neće igrati ni u jednoj kategoriji, počev od najmlađih (“Mini basket” i “Idea lige mladih”) do seniorskih takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Takmičenja se obustavljaju usljed straha od epidemije korona virusa, a u saglasnosti sa preporukama Ministarstva zdravlja.

KSCG će pratiti razvoj situacije i na vrijeme obavijestiti javnost i klubove o nastavku takmičenja.

*

Odbojkaški savez Crne Gore informiše sve klubove i javnost da se odbojkaška takmičenja pod okriljem OSCG neće održavati u narednih 15 dana, shodno preporukama i mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, a u cilju sprječavanja pojave i prevencije korona virusa.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].