Odbornicima opozicije ni jutrošnje glasanje nije pomoglo da smijene gradonačelnika Stjepčevića

3
glasanje po prozivci: Duška Banićević, sekretarka SO na radnom zadatku

Prijedlog za razrješenje predsjednika Opštine Kotor Aleksandra Stjepčevića, koji su inicirali 14 odbornika opozicije, nije prošao u današnjem nastavku sjednice Skupštine opštine Kotor.

Protiv ovog prijedloga je glasalo 14 odbornika a za prijedlog ih je bilo 9.

Sjednici nijesu prisustvovali odbornici SDP-a.

Odbornik SNP Mićo Dobriša, u ime predlagača inicijative o smjeni kotorskog gradonačelnika, u proceduralnom reagovanju je konstatovao da je juče opozicija ostavila Socijaldemokratama rok od 24 sata da se opredijele na koju će stranu.

Nedolaskom na današnju sjednicu SO Kotor odbornici Socijaldemokratske partije svrsatli su se na stranu DPS-a da im omoguće vršenje vlasti, kazao je on.

Nakon glasanja je jasno da opozicija nije uspjela u naumu da privoli odbornike SDP-a da, zajedno sa njima smijene predsjednika opštine Aleksandra Stjepčevića.

Oni nijesu krili razočarenje takvim odnosom SDP-a pa su najveći dio svoje opozicione oštrine uputili upravo njima.

predsjednik Stjepčević bezbrižno uočl glasanja o povjerenju pije kafu
uska klupa i mala stolica za Vida Draškovića, odbornika LP-a
sa današnjeg nastavka sjednice

3 KOMENTARI

  1. Ovo što nijesu glasovali (“tamo oni”)-nije čudno znajući im nagone-oliti naravi?! Biće dana-u dane koji nam dode-“ka ćuku tica”? Zato je za očekivati-da i SuDoPericu-“pokosi lišipera”-oliti guba-pa će i oni navođeni “najsvršenijim sredstvima”-na ultimu biti “prevođeni” iz “Periguzice” u “Socjaldemoguzicu”–via tunjela Vrmac i zaobilaznice grada Kotora evo više od kvarta od vijeka(četvrt vijeka)-na pravoj stranputici istorije zastiđa(u uslovima gubitka obraraz)…”Svak je rođen da po jednom umre(njihova)…bruka i sramota žive dovijeka”!

  2. Evo 14 predalo inicijativu a kad me trebalo glasati glasalo samo 9 za skidanje gradonacelnika. Pa I’m je kriv SDP. Nek razmisle kolika me sloga opozicije. Najpametnije uredio SDP. Ostao cist do kraja.

    • SDP cist?…nije nikad bio…pa nije ni u ovom slicaju…ja ne znam koju ste vi skupstinu pratili…sdp je ugasen u Kotoru nakon sl izbora…tuzno, al je tako!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].