Odbor direktora AD Luka Kotor se ograđuje od ponašanja jednog broja zaposlenih i dijela izvršnog menažmenta

5
Luka Kotor

Povodom teksta objavljenog na Skala radiju “Ne može nam niko ništa, jači smo od države”, obavještavamo Vas i javnost da se Odbor direktora AD Luka Kotor sa indignacijom ograđuje od događaja opisanog u pomenutom tekstu, kao i od nedoličnog ponašanja jednog broja zaposlenih i dijela izvršnog menadžmenta AD Luka Kotor.

U cilju sagledavanja činjenica, aktera, a naročito organizatora ovog neprimjerenog događaja Odbor direktora je sazvao vanrednu sjednicu na kojoj će se odrediti o daljim koracima koji će ovim povodom biti preduzeti, o čemu će većinski vlasnik biti obavješten, stoji u obavještenju koje je Skala radiju dostavio Odbor direktora Luke Kotor AD.

5 KOMENTARI

  1. Pita Haso, Muja :
    Znaš li gdje se nalazi AD Luka Kotor ?
    Znam, između peraških i spuških veriga.

  2. Raspašoj, raspaljot, nazdravljot…! A dvije neophodne bove (mooring buoys) za siguran privez kruzera neće biti postavljene ni za dvije godine. Ponovo će se raspisivati tenderi, pa će se obarati tenderi, a Luka će i dalje sloviti kao vrlo nesigurna za privez plovila. Sa daleko isturenom krmom van Luže, opasno i neprihvatljivo u pomorskoj praksi, brod je prinuđen da na jednu bitvu, nadugo prema pramcu, veže i spring i stern-line!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].