Od danas Skala radio na EUTELSAT-u

5
satelit

Slavko Mandić

Slavko Mandić

Program Skala radija slušaoci širom Evrope od danas mogu slušati posredstvom satelita EUTELSAT 16E.

MegaRadio iz Minhena omogućio je emitovanje našeg popodnevnog programa putem satelitskog signala na transponderu EUTELSAT W3C 16 stepeni istočno, gdje se nalazi većina ex-yu radio i televizijskih stanica (total tv i max tv).

Pet dana (od ponedjeljka 5. zaključno sa petkom 9. decembrom) imaćete mogućnost pratiti program Skala radija u terminu od 15 do 19 sati i 30 minuta.

Slušate nas na frekfenciji 11.366 V 30.000 3/4

Ovo je za nas posebno važno, jer je Skala radio u čestoj komunikaciji sa dijasporom, kojoj pokušava da omogući, putem redovnog praćenja programa, koji Skala emituje, svakodnevnu kopču sa domovinom.

Kod naših ljudi, koji tako malo traže od svoje matične države, a na žalost premalo i dobijaju nailazimo na izuzetan prijem i obostrano izraženo razumijevanje.

Naš program njeguje mediteranski duh, običaje, tradiciju i kulturu Boke, nastojeći da kroz živu riječ približi slušaocima jedinstvenu ljepotu kojom se Kotor s pravom diči.

Naš cilje je i da sačuvamo jezik Boke, koji svojom mekoćom i toplinom plijeni.

Muzika nam je ovih prostora, bogata duhom mora i brda, kao jedinstvene cjeline koja pulsira morskim mirisom i melodijom zaista za sva vremena.

Nakon programa na satelitu, Skala će ubrzo emitovati svoj program i na Extra TV-u što će, pored audio striminga posredstvom interneta, omogućiti svima na svakoj tački zemljine kugle, posebno našima u dijaspori da dnevno budu sa nama.

Dakle, prilika je da slušaoce koji nas prate putem satelita pozdravim i obećam još bolji i raznovrsniji program i da se zahvalim Mega radiju iz Minhena na prijateljski pruženoj ruci, kazao je direktor Skala radija Slavko Mandić.

5 KOMENTARI

  1. Naprijed sa talasa Skala radija. Svi je volimo i slusa se na daleko. A Vama sto je ne volite neka vi je sretno i nazdravlje Vasa mrznja, Vi ste za velike pompe i izlaganje na veliko kao da ste svetac ili biskup ili patrijarh .

  2. Bravo naši sa ovih talasa od Skale. Slušam vas preko satelita i toplo mi je oko srca. Bravo za moj grad i moj radio u njemu.

  3. Ponosni smo na ekipu snova, istine i demokracije.
    Casno je slusati radio kotorana.
    Cestitka uz dan zastitnika pomoraca Sv.Nikole.

  4. Bravo Skalaši naši . Ne osvrćite se na zlobne kao što nijeste ni do sada. Oni će sami sebe ižesti od muke.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].