Kanal Zvjerinjak u Škaljarima u smeću

1
kanal Zvjerinjak u Škaljarima

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Kotorska Komunalna policija je na poziv Skala radija zbog izuzetno loše komunalne slike oko i uz potok Zvjerinjak u Škaljarima juče poslala policajce koji su obišli teren i potvrdili za naš radio da u ovom potoku i oko njega ima smeća i ostalog otpada.

U saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem Kotor tokom današnjeg dana potok će biti očišćen, kazao nam je Zoran Vučinović, načelnik ove opštinske službe.

Kako Skala nezvanično saznaje smeće u potok bacaju vlasnici obližnjih radnji male privrede, što će takođe biti predmet provjere i sankcionisanja ovih pojava od strane  Komunalne policije i ostalih nadležnih.

1 KOMENTAR

  1. Ma, sto ima smeća neka ima, bit će ga oped, nego ovo drugo mi je čudnije i mnogo gore od smeća.—–

    Kako to da građani vide, Skala Radio vidi, i treba skala radio da zove komunalnu policiju, kao da nije njihova dužnost da gledaju stanje u gradu i okolini , nego treba mi da ih zovemo/ dačine posao koji je njiho/ a onad oni da filozofiraju šporko je nije pporko, pa nije im niko reko itd.
    Kao ono kad su rekli , da im niko nije prijavio da se kradu kamenji sa parapeta po Prčanju, nije im niko prijavio, pa što treba mi građani da idemo okolo iprijavljijemo njim /ono što im je posao da rade/ a onda oni kažu nije u njihovoj nadležnosti nego morskog dobra, pa nije lokalni put nego republički, pa nije ovo nije ono…
    Jesuli dobili to radno mjesto, jesu li se prihvatili tog posla, pa neka ga rade ,,,,,

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].