Obrenovčanka Snežana Spajić: Hvala ljudskoj dobroti

2
ulaz u Obrenovac (foto: Tanjug)

Snežana Spajić

Snežana Spajić

U Obrenovac se danas polako vraća dio stanovništva u onim djelovima grada gdje je došla struja i voda i u kojima su kako- tako useljive kuće, kazala je za Skala radio Snežana Spajić, predstavnica malih privrednika iz Obrenovca koja godinama ljetuje u Kotoru.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je pozvalo vlasnike i zakupce lokala u pojedinim ulicama u Obrenovcu da budu ispred svojih objekata radi procjene i sanacije štete, kazala je Spajićeva.

U glavnoj ulici na ulasku pored crkve, povukla se voda, a ovaj grad je minulih dana bio potpuno poplavljen, odsječen od svijeta, tuga i sablast, priča Spajićeva.

Ona zahvaljuje za pomoć svim dobronamjernim ljudima.

„Ex Jugoslavija je učinila sve, zajedno sa mojom dragom Crnom Gorom, mojim Kotorom i prijateljima iz ovog grada da nam naša muka bude mnogo manja“, kazala je Spajićeva.

Ona vjeruje da će Srbija naći razumijevanja pored zaposlenih u državnim službama i za male priprednike koji žive od svojih radnji i kojima je to osnovi izvor života.

Impresionirana je brzinom djelovanja i organizovanjem svih raspoloživih snaga na terenu, zahvaljujući dobroti, ljudskoj riječi i time što je čovjek prišao čovjeku ponovo.

Kao da je trebalo da se desi neko zlo pa da shvatimo koliko smo bliski i koliko se možemo osloniti jedni na druge, poruke su ove Obrenovčanke za Skala radio.

poplava u Obrenovcu

2 KOMENTARI

  1. Biće bolje mora više. Pozdrav za gospođu i da joj se barem nešto spasi ili vrati kako bi bila manja šteta jer samo mi znamo koji je to krvavo zarađeni kruh. Pozdrav i za ostale kolege iz male privrede u Obrenovcu i čitavoj Srbiji.

  2. Bože kako se toplo zahvalila ova žena.Pozdrav od Kotoranke sa familijom za nju i sve ugrožene preko naše radio Skale koja i na ovaj način zbližava ljude okle god da su. Nevolja je svačija baš kao i bolest.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].