Obećanje, ludom radovanje

2
Zalud pozivamo

Po ko zna koji put za kratko vrijeme, u dijelu kotorskog starog grada gdje se nalazi i Skala radio  telefoni su u kvaru.

Mobilnom telefonijom, koja za čudo radi, kao i internet, okrenuli smo sve moguće brojeve tehničke podrške koje su dostupne na meniju portala crnogorski telekom. me.

Zamolili smo da nam kažu o čemu se radi i da nam pomognu, jer je telefon osnovno sredstvo radija bez koga teško funkcionišemo.

Obećali su prije više sati da će neko doći i da je radnicima izdat hitni nalog za popravku kvara u Skala radiju, ali do ovog trenutka važi samo ona narodna : „Obećanje ludom radovanje“.
Ima doduše i onih korektnih koji se upinju da nam pomognu i koji nas pozivaju, ali na žalost oni ne mogu mnogo. Stanje telefonije u starom gradu je izuzetno loše i ovakvih i težih kvarova možemo da očekujemo mnogo češće u narednom periodu dok se neko ne sjeti da zamijeni dotrajalu mrežu.

Da li će nam i  kada proraditi telefoni za koje računi uredno stižu a mi ih redovno plaćamo, sam Bog zna.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].