Novosađani zainteresovani za odmor u Kotoru

0
Kotor

Vanja Petrović

Vanja Petrović

Na Novosadskom sajmu turizma koji je održan od 10. do 13. aprila učetvovala je i Turistička organizacoja Kotor zajedno sa lokalnim TO Herceg Novog, Tivta, Budve i Bara.

Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom 120 izlagača iz osam zemalja.

Ovaj sajam se prvi put održava u proljeće kako bi turoperatori i ostali izlagači ponudili prve ljetne aranžmane.

Osim promjene termina, sadržaj sajma turizma u Novom Sadu je upotpunjen i sajmom gastronomije i izložbom vina, kazala je za Skala radio Vanja Petrović iz kotorske Turističke organizacije.

TO Kotor je predstavila turističku ponudu bogatim propagandnim materijalom, katalogom hotelskog i privatnog smješataja, mapama Kotora, Perasta i Risna, kulturno-istorijskom mapom Boke Kotorske, brošurom o Kotoru i Risnu, kao i rimskim mozaicima, gastro vodičem i popularnim turističkim filmom “Kotor za sva doba” reditelja Dušana Vulekovića.

Zabilježena je dobra posjeta, a brojni predstavnici turističkih agencija su izrazili želju za saradnjom sa turističkom privredom Crne Gore.

Među posjetiocima je vladalo veliko interesovanje za Kotor i želja da svoj odmmor ove godione provedu baš u Kotoru, zaključila je Petrovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].