Novogodišnja čestitka dr Aleksandra Stjepčevića i Nikole Bukilice

1
dr Aleksandar Stjepčević i Nikola Bukilica

Novogodišnju čestitu građanima Kotora uputio je gradonačelnik dr Aleksandar Stjepčević:

“Novogodišnji praznici pružaju nam priliku da se osvrnemo na prethodnu godinu, ali i da poželimo jedni drugima bolju budućnost, uz pruženu ruku podrške i razumijevanja. Iskreno se nadam da će nam Nova 2016. godina donijeti prije svega ekonomski prosperitet opštine, da ćemo i ubuduće jačati toleranciju i međusobno uvažavanje različitosti kao temeljne vrijednosti našega društva i naše opštine. Želim da vam praznične dane ispune dobro raspoložonje, radost, porodična i lična sreća, da brige i problemi ostanu za vama, da vam Nova godina donese dobro zdravlje i uspješno ostvarenje vaših ličnih i profesionalnih težnji. Želim Vam svima srećnu Novu 2016. godinu!“, navodi se u čestitki gradonačelnika Kotora dr Aleksandra Stjepčevića.

*  *  *

Novogodišnju čestitu građanima Kotora uputio je i predsjednik Skupštine Opštine Kotor Nikola Bukilica:

“Svim građanima naše opštine  srećnu i uspješnu 2016. godinu, poželio je Nikola Bukilica, predsjednik SO Kotor. Iskreno želim da sljedeću godinu obilježi pozitivni trend razvoja Kotora, da sa uspjehom nastavimo i okončamo projekte koje smo započeli u prethodnom periodu, te da započnemo i nove aktivnosti, na korist svih građana naše opštine. U dobrom radu Skupštine Opštine i lokalne samouprave, te uz podršku građana, imamo sve preduslove da usmjerimo svoje znanje, snagu i energiju u prosperitet našeg grada i budućih generacija. Vrijednosti koje naš grad baštini iz svoje bogate tradicije dužni smo čuvati i njegovati, uporno raditi na očuvanju mira i tolerancije i zalagati se za sveopšti napredak”, stoji u čestitki Nikole Bukilice, predsjednik SO Kotor.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].