Novo ruho stare palate Instituta za biologiju mora

0
Institut za biologiju mora u Kotoru

Aleksandar Joksimović

Aleksandar Joksimović

Uskoro će početi adaptacija unutrašnjih prostorija Instituta za biologiju mora u Kotoru u cilju boljeg opremanja laboratorija za kvalitet morske vode i potrebe marikukture, kao i adaptacija dijela kancelarija za mlade kadrove koji će raditi u sektoru morskog ribarstva.

Dr Aleksandar Joksimović, direktor Instituta za Skala radio kaže da će ove aktivnosti početi nakon dobijanja svih potrebnih dokumenata od strane Ministrastva održivog razvoja i turizma i Zavoda za zaštitu spomenika kulture ovih dana.

Projekte finansira svjetska banka kreditima koji idu preko Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i preko IPA projekta.

Ovim projektima odgovoriće se zahtjevima Evropske unije i direktivama koje se tiču proizvodnje zdrave hrane iz mora, kazao je Joksimović.

Paralelno sa adaptacijom unutrašnjosti zgrade, kreće i druga faza uređenja obalnog prostora i mandraća u krugu Instituta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].